Felhívás végrehajtó ügynökség megválasztására a kérődzők belső állatvédelmének promóciós kampányához

Az INTEROVIC, a Provacuno és a Juh Terméktanács pályázatot ír ki végrehajtó ügynökség kiválasztására, hogy promóciós kampányt dolgozzon ki a kérődzők állatjólétére a hazai piacon.

Az európai termelési modell a világ legszigorúbb élelmiszer-minőségi és -biztonsági előírásait követi, amelyet a gazdaságtól az asztalig tartó nyomonkövetési rendszer irányít, amely garantálja az egészséges, biztonságos és kiváló minőségű élelmiszereket, amelyek alacsony környezeti terheléssel rendelkeznek. Ami az állatjólétet illeti, az EU rendelkezik a világ legszigorúbb jogszabályaival is.

Ezt a programot az EU által a belső piacon és harmadik országokban társfinanszírozott mezőgazdasági termékekre vonatkozó tájékoztatási és promóciós programokon belül fogják kidolgozni, amint azt az 1144/2014/EU európai parlamenti és tanácsi rendelet, A Bizottság (EU) 2015/1829 felhatalmazáson alapuló rendelete és a Bizottság (EU) 2015/1831 végrehajtási rendelete.

Ez a rendelet magában foglalja az eljárást, a programok tárgyát képező mezőgazdasági termékeket és azokat az országokat, amelyekben fejleszthetők. Az 1144/2014/EU rendelet 20. cikke tartalmazza a program végrehajtásáért felelős szerv kiválasztási eljárását. A végrehajtó ügynökséget úgy kell kiválasztani, hogy garantálja a legjobb minőség/ár arányt vagy adott esetben a legalacsonyabb árat, biztosítja az átláthatóságot, garantálja az egyenlő bánásmódot, valamint az összeférhetetlenség hiányát. E szabályozási keretek között indul a pályázati felhívás az ügynökségek számára a juh- és kecskehús hazai piacon történő népszerűsítésére irányuló kampányhoz.

A kampány időtartama 3 év, 2022. januárjától 2024-ig tart. A teljes kampány költségvetése egymillió euró.

A hitelesítő adatok bemutatásának határideje és helye:

A megbízólevél bemutatásának határideje október 10 -én este 8 óra.

További információk:

https://www.interovic.es/sites/default/files/2021-10-11-Call_for_tenders_UE_Campaing-Multipais_WREU_EN-FV.pdf

 

 

Post Author: Misi